Despre noi

Intercom T&T SRL este o companie cu punct de lucru in Ploiesti str.Mihai Bravu nr.246, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice , transport, colectare,depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase. Compania noastra, partener oficial al EcoRom Ambalaje, este certificata ISO 9001 si ISO 14001


- Sistem de management al calitatii

- Sistem de management de mediuPrincipalele domenii in care activam sunt:Compania Intercom T&T este o companie cu capital privat integral romanesc si urmareste atragerea tuturor generatorilor de deseuri in circuitul economic.

Compania noastra dispune de utilaje de o inalta performanta pentru balotare dar si masini pentru transportul deseurilor.

Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectionarea procesului de reciclare pe care il realizam incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.


Cu o echipa experimentata si dinamica, Intercom T&T SRL se impune prin profesionalism, oferind noi solutii pentru un mediu inconjurator cat mai curat. Principiile, politica si viziunea noastra sunt subordonate unei atente perfectionari profesionale. Oferim servicii complete, autorizate si prompte gestionand atat partea de documentatie cat si pe cea de gestionare a deseurilor fiind dotati cu echipamente si mijloace de transport autorizate.


Prin activitatea noastra urmarim protectia mediului inconjurator asigurand valorificarea deseurilor in industrie ca materii prime secundare.


Intercom T&T se impune prin profesionalism, oferind noi solutii pentru un mediu inconjurator cat mai curat. Principiile, politica si viziunea noastra sunt subordonate unei atente perfectionari profesionale.